Final del Torneig Escolar d’Escacs Ciutat Vella 2019

Els jardins del Parterre de la ciutat de València, es van tornar a omplir una vegada més d’una legió de jóvens escaquistes. El torneig va ser convocat per la Junta Municipal de Ciutat Vella de l’Ajuntament de València, organitzadora i patrocinadora de l’esdeveniment escolar ajedrecístico més longeu de tota la Comunitat Valenciana. La direcció tècnica va anar a càrrec com sempre del C.A. Ciutat Vella.

Més de 120 escolar representatius dels distints barris de València així com altres arribats de poblacions com Alaquàs, Mislata o Guadassuar, van disfrutar d’una magnífica demà per a la pràctica dels escacs a l’aire lliure.

Es van disputar quatre rondes per categoria, dins d’un gran ambient esportiu no exemptes de molta emoció i bones partides.

El favorit del torneig, Darío Gutiérrez del C D Basilio, va fer bo el pronòstic i va véncer en la màxima categoria. Destacada també l’actuació de Joan Rodríguez de C.A. Ciutat Vella, en eixa mateixa categoria. Luis Manuel Gómez Solchaga (C.D. Basilio) va guanyar amb autoritat la categoria Sub-12, així com Mateo Sena (C.A Alaquàs) en Sub-10 i el de Guadassuar Carles Mellado (C.A. Alzira) en el Sub-08 van completar la «foto» de campions.

Al finalitzar el torneig es va celebrar l’entrega de premis rebent los/as primeros/as els trofeus i les medalles tots els participants. Els premis van ser entregats pels representants dels distints partits polítics que formen la comissió de cultura de la Junta.

Classificació 👉 Sub-08 | Sub-10 | Sub-12 | Sub-16

Galeria de Fotos 👉Veure Àlbum

Se el primero en comentar

Deja tu mensaje

Tu dirección de correo no será publicada.


*